Macro community met micro communities

Macro community Los flamingos golf bestaande uit vele micro communities zoals Four Seasons Flamingos, Hoyo 19, Tee 5, Tee 6, Mirador de Flamingos, Royal Flamingos …..

Als u een appartement, town house of villa koopt. Komt het vaak voor dat dit is gelegen in een gesloten urbanisatie. De voordelen van het kopen in een gesloten urbanisatie is dat het veiliger aan zal voelen. Afhankelijk van de macro community is er een beveiliger aanwezig, worden wegen netjes onderhouden en wordt afhaal vuilnis geregeld, maar ook verlichting e.d. hier betaal je een community fee voor en die wordt bij de community fee opgeteld van de micro community waar u een appartement bezit.

De hoogte van de community fee, de gemeenschappelijke kosten van het wonen in een project, hangt af van de hoeveelheid van de appartementen in een project en de grootte van uw appartement. U zal een hogere community fee betalen kijkend naar aantal m2 van uw appartement.

Een begane grond appartement komt vaak met een stuk tuin. Zelf zie ik dat als een grote plus, u zult zien dat dit uw appartement een veel meer ruimtelijk effect geeft. Een open zicht. Soms wordt deze tuin onderhouden door de community, u zal dan ook een hogere community fee betalen dan voor een appartement op de eerste of tweede verdieping, informeer u over de gevraagde community fee per appartement.

Als een project over meer faciliteiten beschikt zoals fitness, tennisbanen, een verwarmd zwembad en of binnenzwembad, zal dit de hoogte van de gemeenschappelijke kosten bepalen. Vaak hebben de grotere projecten (hogere densiteit) meer faciliteiten dit omdat de kosten door een groter aandeel verdeeld kan worden.

Let op! Een project aan zee zal vaker aan de buitenkant geschilderd moeten worden dit valt ook onder de community kosten. Ook als u interesse heeft in een resale in een bestaand project dan zal uw advocaat een controle doen om te kijken of het om een gezonde community gaat en dat er geen schulden openstaan van niet betaalde community fee door de vorige bewoner!

Let op! Een schuld in Spanje zit op de property en valt niet op de eigenaar, een advocaat is dan ook essentieel in het aankoopproces van een property in Spanje!

Vergeet niet dat de community fee die u moet betalen een investering is voor het behoud van het project!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s